Događaji

Webinari „Edukacije i inovacije u kardijalnoj hirurgiji“ i „TEVAR, korak po korak“

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Udruženje kardiovaskularnih hirurga Srbije uspešno privodi kraju prolećni period u kome smo organizovali tri „online“ radionice odnosno webinara. U prilogu možete naći snimke sa ovih događaja i pogledati ih ukoliko niste stigli da nam se pridružite.

29.4.2021. Radionice 3 – Materijali i tehnike koji se koriste u EVAR proceduri
https://youtu.be/G9EpOt_s5T8

11.5.2021. – Radionice 3 – Kako tretirati tešku aortnu stenozu u 2021. godini?
https://youtu.be/FePa63cKOPE

11.5.2021. Webinar – Regionalni pristup u lečenju hronične venske bolesti
https://youtu.be/PC2E4CXaJ2s

U ponedeljak 24.05. organizujemo četvrtu, poslednju po redu radionicu, čiju organizaciju su pomogli mladi kardijalni i vaskularni hirurzi odnosno anesteziolozi Srbije koji će raspravljati o problemima njihove edukacije ali i inovacijama u kardijalnoj hirurgiji odnosno novitetima u lečenju karotidne stenoze. 
Pored toga deo programa u ponedeljak od 17-18h biće posvećen izvodjenju TEVAR procedure, indikacijama i materijalima koji se koriste, gde će gosti predavači biti Frederico Bastos Goncalves, vaskularni hirurg iz Portugala, Generalni sekretar Udruženja vaskularnih hirurga Portugala kao i naš dragi kolega Zoran Rančić, sada vaskularni hirurg iz Ciriha. Detaljni program ovog sastanka kao i link uključenje šaljemo u petak a registraciju možete obaviti preko sledećeg linka.
https://forms.gle/QA4qRMMJSccAJapm7

Dobro došli!

Prof dr Dušan Kostić, Predsednik Udruženja
Doc dr Igor Končar, Generalni sekretar