Događaji

WEBINAR: VASKULARNI PREGLED

Poštovane koleginice i kolege,

Pozivamo Vas da nam se pridružite u uživo prenosu programa pod nazivom „Vaskularni pregled“ koji ćemo emitovati u petak 18.09.2020 godine u 15.45h, preko Zoom aplikacije. Link za pristup dobićete neposredno pred početak, a biće istaknut i na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Gosti u studiju biće:

Prof Dr Lazar Davidović, Past President Evropskog Udruženja za kardiovaskularnu i endovaskularnu hirurgiju i Direktor Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije

Prof dr Nenad Ilijevski, Direkor Klinike za vaskularnu hirurgiju, Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“

Prof dr Dušan Kostić, Predsednik Udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije

Moderator emisije: Doc dr Igor Končar, Generalni sekretar Udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije

Emisija će biti kolažnog tipa, i pokriće aktuelne teme iz vaskularne hirurgije od vodiča dobre kliničke prakse, transplantacije do organizacije vaskularne hirurgije i izazova u vreme COVID pandemije, kao i o aktivnostima Evropskih udruženja odnosno različitih udruženja u regionu. Kako je 19.09.2020 svetski Aortni dan jedan deo programa posvetićemo i lečenju oboljenja aorte.

Zoom aplikacija omogućava uživo komunikaciju odnosno postavljanje pitanja te će gosti u studiju sa zadovoljstvom odgovoriti i na Vaše komentare, odnosno pitanja.

U želji da ostanemo u kontaktu, bez obzira na neophodna distanciranja, i podstaknemo Vašu profesionalnu radoznalost i želju za novim saznanjima, informacijama i razmenom mišljenja očekujemo Vas 18.09.2020 u 15.45.h. Trajanje emisije 75 minuta.

Dodjite jednim klikom!

Srdačan pozdrav

Prof dr Dušan Kostić, Predsednik Udruženja

Doc dr Igor Končar, Generalni sekretar