[:rs]Osnovne informacije[:]

[:rs]Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji,

Nadamo se da je protekli Osmi kongres Srpskog udruženja kardiovaskularnih hirurga protekao dobro i da ste zadovoljni. Na kongresu je prikazano 100 naučnih radova a pored dve radionice predavanja po pozivu je održalo 28 predavača iz zemlje i inostranstva.

Ove godine Udruženje kardiovaskularih hirurga će organizovati dva manja događaja. Prvi je zakazan za 04.05.2018 u tek otvorenom Hotelu Hilton. Tema sastanka su oboljenja vena a kroz predavanja koja će održati eminenti stručnjaci iz zemlje inostranstva, biče obrađena oboljenja površnog i dubokog venskog sistema. Sastanak će trajati celo poslepodne (15-20h) nakon čega sledi koktel.

Specijalni inostrani Gost predavač biće prof Atanasious Giannoukas, Predsednik European Venous Forum-a, a svoje učešće potvrdila su i dva nacionalna vodeća eksperta Akademik prof dr Đorđe Radak i Prof dr Lazar Davidović aktuelni predsednik Evropskog udruženja za kardiovaskularnu i endovaskularnu hirurgiju.

Naučni program će biti akreditovan od strane nacionalne agencije za akreditaciju a ulaz je slobodan za specijaliste i specijalizante vaskularne i kardio hirurgije, anestezije, dermatologije, angiologije i radiologije. Kako je broj mesta ograničen pozivamo Vas da se što pre registrujete (formular u prilogu) – rok za prijavu je 20.04.2018.

Detaljni program sastanka će biti uskoro objavljen na sajtu Udruženja

Srdačno Vas pozdravljamo

Prof Dr Dušan Kostić, Predsednik Udruženja                        Ass dr Igor Končar, Generalni sekretar[:]