Događaji

The Belgrade Valve International Symposium (BELVIS) – 9th and 10th June, Beograd, Srbija

Poštovane koleginice i kolege,

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se četvrti međunarodni simpozijum o bolestima srčanih zalistaka [The Belgrade Valve International Symposium (BELVIS)] održati u petak i subotu 09-10.06.2023. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovogodišnji simpozijum će okupiti stručnjake iz USA, Nemačke, Holandije, Francuske, Italije, Južne Koreje, Belgije, Hrvatske, kao i domaće eksperte.

Simpozijum se održava pod pokroviteljstvom Udruženja Kardiologa Srbije, Udruženja Kardiovaskularnih Hirurga Srbije i Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U narednim nedeljama obavestićemo Vas o detaljima vezanim za načine registracije, dok će preko zvaničnog vebsajta kongresa (www.belvisbelgrade.com), kao i preko websajta Udruženja kardiologa Srbije uskoro biti dostupan i finalni program simpozijuma. Naučni program je akreditovan, a u narednim danima ćemo vas obavestiti o broju bodova koji će se dodeljivati za pasivno i aktivno učešće na simpozijumu.

Simpozijum je namenjen kardiolozima, kardiohirurzima, kao i svim lekarima i medicinskim sestrama i tehničarima koji su uključeni u ovu problematiku i zainteresovani za ovu oblast medicine. 

Nadamo se da ćemo zajednički doprineti da ovaj simpozijum bude od koristi svima koji se susreću i koje interesuje ova vrsta kardiovaskularne patologije.

Organizatori simpozijuma:

Marko Banović, kardiolog                                                                      

Svetozar Putnik, kardiohirurg                                               


Belvis PDF