Događaji

RADIONICE

Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji,

Ovom prilikom želeli bismo da vas obavestimo da će Udruženje kardiovaskularnih hirurga organizovati dvodnevni stručni sastanak pod nazivom ​Radionice​. Cilj sastanka je da kroz nekoliko radionica pruži učesnicima priliku da praktično nauče ili unaprede neke od osnovnih veština u vaskularnoj i endovaskularnoj hirurgiji. Osim toga, planiran je i simpozijum o racionalnoj upotrebi antibiotika, odnosno o infekcijama u kardiovaskularnoj hirurgiji koji Udruženje organizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije. Sastanak se održava u ​ Hotelu Hilton u Beogradu u petak, 23. i subotu, 24. novembra 2018​godine i biće akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije. Registracija za ovaj sastanak je besplatna za članove Udruženja a prednost u prijavi će imati specijalizanti kardijalne i vaskularne hirurgije, kao i oni koji se prvi prijave.

Učešće su, pored naša dva nacionalna vodeća eksperta, Akademika prof. dr Đorđa Radaka i prof. dr Lazara Davidovića, potvrdili i brojni nacionalni ekspreti iz oblasti vaskularne i endovaskularne hirurgije, interventne radiologije i drugih brojnih subspecijalističkih grana.

Dolazak su potvrdila i tri inostrana predavača, prof. dr Izabel van Herzeele iz Ghenta, Belgija; doc. dr Christoph Domenig iz Beča, Austrija i doc. dr Dražen Perkov iz Zagreba, Hrvatska.

U prilogu se nalazi prijavni list, koji Vas molimo da popunite i pošaljete na ​ srscvscongress@gmail.com​ do ČETVRTKA, 15.
novembra 2018.

Takođe, pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama:
● Facebook stranica: ​​ https://goo.gl/K8whny
● Facebook grupa: ​ https://goo.gl/Xu7L8K

U nadi da ćemo se videti na ovom skupu i obogatiti našu saradnju,
Srdačan pozdrav
Prof dr Dušan Kostić, Predsednik
Ass dr Igor Končar, Generalni sekretar