Događaji

Radionice 3 – Materijali i tehnike koji se koriste u EVAR proceduri

Poštovane koleginice i kolege,

Udruženje kardiovaskularnih hirurga Srbije ove godine organizuje treće po redu Radionice, ovog puta u nešto drugačijem, on-line formatu.

Prva radionica pod nazivom „Materijali i tehnike koji se koriste u EVAR proceduri“ biće održana u ponedeljak, 29.04.2021. u 17h. Ova radionica je nastavak radionice organizovane od strane Hrvatske Endovaskularne Inicijative (HEVI) te ovom prilikom preporučujemo da pogledate navedenu radionicu pre nego učestvujete u ovoj.

https://www.youtube.com/watch?v=r8bDTYmoQLI

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su naši dragi gosti na ovoj radionici između ostalog članovi HEVI inicijative, prof. dr Marko Ajduk, vaskularni hirurg iz bolnice Dubrava kao i doc dr Dražen Perkov, interventni radiolog iz bolnice KBC Zagreb, „Rebro“. Pored njih učestvuju dr Želimir Antonic, IKVB Dedinje i ass dr Vladimir Cvetić, Klinika za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije. Radionicu vodi doc. dr Igor Končar, Generalni sekretar Udruženja kardiovaskularnih hirurg Srbije.

Popunjavanjem upitnika u nastavku prijavljujete se za učešće na radionici. Molimo da vodite računa o ispravnosti podataka.

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd90zvtwRnyAjZCsynM3BKvPA3soVjrGhRFx0aksd7DlvUIOw/viewform

Dobro došli
Prof dr Dušan Kostić, Predsednik Udruženja
Doc dr Igor Koncar, Generalni sekretar