Postani član

Zašto biti član UKVHS?

Kao clan Udruženja imate mogućnost da se usavršavate i kontinuirano edukujete, kao i da proširite mrežu svojih poslovnih kontakata kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Članovi Udruženja isto tako imaju priliku da doprinesu razvoju i unapređenju kardiovaskularne hirurgije.

Ko može postati član?

Član može postati svako poslovno sposobno lice,nezavisno od godina starosti,po profesiji kardio ili vaskularni hirurg sa teritorije Republike Srbije. U rad udruženja kao aktivni članovi mogu se uključiti, pored kardio I vaskularnih hirurga, i interventni radiolozi, kardiolozi i anesteziolozi, ali su dobro dosli i doktori drugih specijalnosti koji učestvuju u lečenju kardiovaskularnih bolesnika. Udruženje je otvoreno i za širu i intenzivniju komunikaciju sa lekarima opšte prakse (o tome više uskoro). Udruženje je otvoreno i za sve privredne, naučne, obrazovne i druge organizacije, kao i ostala pravna i fizička lica koja žele da doprinesu udruženju.

Kako postati član?

Član Udruženja postajete popunjavanjem prijave koju možete preuzeti na ovoj strani. Za sve dodatne informacije i pitanja obratite se Ass. dr. Igoru Končaru (dr.koncar@gmail.com).

PRIJAVA (download)