9. Kongres

Udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije sa međunarodnim učešćem

05-07. novembar 2020.
Novi Sad, Kongresni centar "Master" novosadskog sajma

Registracija i smeštaj

Drage koleginice i kolege,
Članovi Udruženja,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se Deveti kongres Udruženja kardiovaskularnih hirurga održati 05-07.11.2020 godine u Novom Sadu (Master kongresni centar Novosadskog sajma).

Naučni program će biti akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije i obilovaće predavanjima naših nacionalnih eksperata iz adultne i dečije kardijalne i vaskularne hirurgije ali i iz anesteziologije, interventne radiologije, kardiologije. Očekujemo takođe inostrane goste, posebno kolege iz regiona. Kao i prethodnih godina, organizovan je paralelni program za medicinske sestre i tehničare odnosno perfuzere (informacija će uskoro uslediti). Priliku da prikažu svoje radove imaće i naši mladi hirurzi/istraživači koji će se boriti i za nagradu najboljeg, a po prvi put ćemo primati i abstrakte na engleskom za kolege iz inostranstva.

Pozivamo Vas da prijavite svoj abstrakt najkasnije do 01.06.2020 godine u standardnom formatu do 300 reči.

Za predavače po pozivu obezbeđena je besplatna registracija, dok za sve članove udruženja nudimo stipendiranu kotizaciju te Vas molimo da prilikom popunjavanja registracionog formulara navedete da želite stipendiranu registraciju.

Prijave su moguće preko linka: https://forms.gle/XUWE8Wiqosc4UNQJ9

Udruženje kardiovaskularnih hirurga Srbije je osnovano 2001 godine sa idejom da okupi domaće eksperte iz ove oblasti ali i unapredi i promoviše domaću kardiovaskularnu hirurgiju gradeći uspešnu saradnju sa kolegama iz regiona i Evrope. Udruženje je postavilo plan organizacije nacionalnog kongresa svake treće godine sa ciljem da domaćoj javnosti prenese najnovija dostignuća objavljena u tom periodu. Proteklih osam kongresa protekli su uspešno, a film i fotografije sa Osmog kongresa možete videti na linku: http://srscvs.org/galerija/kongres-2017/

Srdačno Vas pozdravljamo
Prof Dr Dušan Kostić, Predsednik
Doc dr Igor Končar, Generalni sekretar

Prof dr Vladan Popović, Organizacioni odbor
Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine, Sremska Kamenica

Smeštaj

Garni Hotel Master ☆☆☆☆

Objekat Garni Hotel Master se nalazi u poslovnoj četvrti, odmah pored Novosadskog sajma. Na raspolaganju su savremeno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim WiFi internetom i kafe-bar u foajeu. Nedaleko od objekta su smeštene raznovrsne prodavnice i restorani. Sve sobe su klimatizovane i moderno uređene, a sadrže mini-bar i LCD TV. Gosti mogu da se osveže u hotelskom kafe-baru, koji nudi raznovrsna alkoholna i bezalkoholna pića. Beogradski aerodrom Nikola Tesla je udaljen 80 km od objekta Garni Hotel Master. Besplatan parking je dostupan.
Hotel možete rezervisati preko Kongresa po posebnim cenama

 

Hotel Park ☆☆☆☆☆

Hotel Park je smešten na obodu velikog parka u Novom Sadu. Ovaj potpuno klimatizovan hotel u ponudi ima elegantno opremljene smeštajne jedinice sa besplatnim internetom i TV-om sa kablovskim kanalima. Bezbedan parking u sklopu objekta može se besplatno koristiti.U restoranu Park služe se jela internacionalne i domaće kuhinje. Ekskluzivni restoran Tito gostima nudi šarmantno uređen ambijent.Salonski bar radi 24 sata dnevno. U kafeu Gallery služe se osvežavajuća pića. U klubu Havana vam je na raspolaganju veliki izbor cigara i alkoholnih pića. Novosadski sajam se nalazi u okviru kratke šetnje od hotela Park, a centar grada je udaljen 1 km.
Hotel možete rezervisati preko Kongresa po ceni od 60e za noćenje sa doručkom po osobi.