Događaji

BELVIS 21

Poštovane kolege, Dragi prijatelji,

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete u ovogodišnjem BELVIS simpozijumu koji će se održati 12. i 13. juna 2021. u hotelu „Hilton“.
Sastanak je zajednički organizovan od strane srpskih kardiologa i kardiohirurga, pod pokroviteljstvom Kardiološkog društva Srbije, Udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije, Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Udruženja za kardiovaskularnu patologiju SANU i Ministarstva zdravlje republike Srbije.

Ideja sastanka je zajednička diskusija kardiologa i kardiohirurga o bolestima srčanih zalistaka, rizicima, dijagnostici i lečenju. Sastanak je planiran kao praktičan i interaktivan događaj koji će ponuditi zanimljive naučne i edukativne sadržaje kardiovaskularnim subspecijalistima, ali takođe i lekarima opšte prakse, specijalizantima i ostalima koji su zainteresovani za ovu oblast. BELVIS 2021 će biti uživo prenošen iz konferencijskih sala gde će biti prisutni samo predavači i moderatori. Nadamo se da će BELVIS 2021 ispuniti vaša očekivanja i verujemo da ćete uživati u poseti našem prelepom gradu.

Marko Banović, kardiolog
Svetozar Putnik, kardiohirurg

Link za registraciju https://forms.gle/CALB7bzjZAPEw83b8