Vesti

RADIONICE

Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji,

Ovom prilikom želeli bismo da vas obavestimo da će Udruženje kardiovaskularnih hirurga organizovati dvodnevni stručni sastanak pod nazivom Radionice. Cilj sastanka je da kroz nekoliko radionica pruži učesnicima priliku da praktično nauče ili unaprede neke od osnovnih veština u vaskularnoj i endovaskularnoj hirurgiji. Osim toga, planiran je i simpozijum o racionalnoj upotrebi antibiotika, odnosno o infekcijama u kardiovaskularnoj hirurgiji koji Udruženje organizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije. Sastanak se održava u Hotelu Hilton u Beogradu u petak, 23. i subotu, 24. novembra 2018godine i biće akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije. Registracija za ovaj sastanak je besplatna za članove Udruženja a prednost u prijavi će imati specijalizanti kardijalne i vaskularne hirurgije, kao i oni koji se prvi prijave.

Učešće su, pored naša dva nacionalna vodeća eksperta, Akademika prof. dr Đorđa Radaka i prof. dr Lazara Davidovića, potvrdili i brojni nacionalni ekspreti iz oblasti vaskularne i endovaskularne hirurgije, interventne radiologije i drugih brojnih subspecijalističkih grana.

Dolazak su potvrdila i tri inostrana predavača, prof. dr Izabel van Herzeele iz Ghenta, Belgija; doc. dr Christoph Domenig iz Beča, Austrija i doc. dr Dražen Perkov iz Zagreba, Hrvatska.

U prilogu se nalazi prijavni list, koji Vas molimo da popunite i pošaljete na srscvscongress@gmail.com​ do ČETVRTKA, 15.
novembra 2018.

Takođe, pozivamo Vas da nas pratite i na društvenim mrežama:
● Facebook stranica:
​​ https://goo.gl/K8whny
● Facebook grupa: https://goo.gl/Xu7L8K

U nadi da ćemo se videti na ovom skupu i obogatiti našu saradnju,
Srdačan pozdrav
Prof dr Dušan Kostić, Predsednik
Ass dr Igor Končar, Generalni sekretar

Prijavni list