Radionice

Poštovane koleginice i kolege, dragi prijatelji,
Ovom prilikom želeli bismo da vas obavestimo da će Udruženje kardiovaskularnih hirurga organizovati dvodnevni stručni sastanak pod nazivom Radionice.

Registration

Cardiovascular TV

Udruženje kardiovaskularnih hirurga pokreće inicijativu online platforme na kojoj se uživo prenose operacije odnosno gde će biti dostupni edukativni materijali hirurških i anestezioloških tehnika. Na ovom linku ce takođe biti moguće pratiti uživo predstojeci venski simpozijum.

Watch Now

Become a Member

(Srpski) Kao clan Udruženja imate mogućnost da se usavršavate i kontinuirano edukujete, kao i da proširite mrežu svojih poslovnih kontakata kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

More About the Membership
Latest News

Poštovane Kolege, Udruženje kardiovaskularnih hirurga Srbije i Udruženje kardiologa Srbije u saradnji sa Ministarstvom zdravlja organizuju prvi međunarodni simpozijum BELVIS – Belgrade Valve International Symposium. Simpozijum će se održati u subotu, 1. juna 2019. u hotelu ”Hilton” u Beogradu. Kotizacija za ovaj događaj iznosi 110€. Prijaviti se možete putem linka https://goo.gl/LnS5N5 . Rok za prijavu je nedelja, 14. april 2019. U nadi da ćemo se videti i na ovom simpozijumu, S poštovanjem, Prof. dr Marko Banović, kardiolog – Predsednik Naučnog komiteta Prof. dr Svetozar Putnik, kardiohirurg – Predsednik Organizacionog komiteta U ime: Ana Đorđević-Dikić, Predsednik Udruženja kardiologa Srbije Dušan Kostić, Predsednik Udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije Igor Končar, Generalni sekretar Udruženja kardiovaskularnih hirurga Srbije Vojislav Giga, Generalni sekretar Udruženja kardiologa Srbije

All News
SSCVS on social networks